fietsen blijft moeilijk - Reisverslag uit Ayutthaya, Thailand van Bas en Suzanne Smulders de Jong - WaarBenJij.nu fietsen blijft moeilijk - Reisverslag uit Ayutthaya, Thailand van Bas en Suzanne Smulders de Jong - WaarBenJij.nu

fietsen blijft moeilijk

Door: BasenSuzanne

Blijf op de hoogte en volg Bas en Suzanne

18 Maart 2012 | Thailand, Ayutthaya

Dag allen,

Gister zijn we aangekomen in Ayutthaya. Vandaag hadden we het plan om met de fiets het oude centrum te verkennen. we kwamen bij een Wat waar we door een monnik middels een vrolijk gekleurd armbandje gezegend werden. Wij denken iig dat hij ons zegende, alhoewel het ook heel goed mogelijk is dat hij zei: pas goed op je tenen, want je bent geen beste fietser en over een uur maak je een te krappe bocht waardoor je bijna van je fiets afvalt en je tenen kapot schaaft. In dat geval had hij een vooruitziende blik want zo geschiedde. Gelukkig hebben we sterilon en pleisters meegenomen (die zit in ons medicijn tasje waar ook deet te vinden is!). Ach ja, fietsen blijft moeilijk, ook in ayutthaya. Er is ook nog goed nieuws, ik heb mijn enkels terug!

Tot de volgende blog!

Liefs,
Bas & Suzanne

• 18 Maart 2012 - 11:55

Robbie:

Gelukkig: enkels zijn wel fijn met zo'n reisje.. Mooie verhalen, nu pas gelezen. Bas relief, tja wat anders kan het zijn..haha. En Tja Suus, is moeiljk om niets te kopen bij die kinderen, maar je helpt ze er idd niet mee.
    Geniet ze nog daar in de heerlijke zon en verjaag de muggen op een diervriendelijke manier (Gewoon netjes vragen).
    Grtz
    Robbie

• 19 Maart 2012 - 20:33

Leonie & Ton:

Beste Suzanne,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog veel gzonde & gelukkige jaren met Bas.

We volgen jullie met enige regelmaat tijdens jullie reis.
    Veel plezier.

• 19 Maart 2012 - 20:39

Johan En Annet:

Suus van harte gefeliciteerd. Nog vele gelukkige jaren en leuke reizen!!! Misschien zit je verjaardag er in jullie tijdzone al op, maar hier nog niet.

Johan en Annet

San Francisco enzo

28 April 2012

Houdoei Hawaii
Bas en Suzanne

Op 6 mrt a.s.vertrekken we voor onze reis-om-de-wereld-in-85-dagen. We gaan achtereenvolgens naar: Thailand, Cambodja, Zuid-Korea, (via LA naar) Hawaii, San Francisco en omgeving. Op 28 mei hopen we weer veilig te landen op Schiphol.

Actief sinds 03 Jan. 2012
Totaal aantal bezoekers 42099