dag 1, deel 2
Door: BasenSuzanne
Blijf op de hoogte en volg Bas en Suzanne
07 Maart 2012 | Thailand, Bangkok
Na een heerlijk stukje slenteren in de zinderende hitte (wat nou een zachte lente?! Het is hier een keiharde lente)en het kopen van de eerste prullarie op Kao San road hebben we onszelf op een terrasje getrakteerd op een heerlijke versnapering. Ik (Bas) kreeg geen bier van het meneertje v/h café, want dat was op, dus heb ik het erop gegokt en een cocktail besteld met de toepasselijke titel: Around the world.
Mocht je ooit in Bangkok zijn en het bier is op, neem dan geen Around the world-cocktail, tenzij je van kauwgomballensmaak houdt..vieze kauwgomballen om precies te zijn.
Vervolgens zijn we via allerlei zijsteegjes van KSR richting (ik heb geen idee welke richtng het was) gelopen, terug in elk geval.
Tattoos, peepshows, prostitutie en armbanden en malle hoedjes; alle verleidingen kunnen weerstaan en bij een straat vol taxi's en tuktuks uitgekomen. Zelfs met de kaart van Bangkok erbij wisten de eerste 4 taxi-chauffeurs niet waar ons hotel was. Uiteindelijk hebben we toch een man gevonden die het wel wist (ik ben zn naam helaas even kwijt) Straks het laatste beetje tijdverschil eruit slapen. Fijne middag allemaal aldaar in Nederland! groetjes Suzanne en Bas
07 Maart 2012 - 19:13
Patsy:
Hallo hallo,
Fijn om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen in een miljoenenstad vol hoeren, slechte drank en niemand die de weg weet. Ik voel me stuk geruster nu. Weltrusten en rust maar lekker uit, jullie sabattical is begonnen!!
Ps: wat heb je al gegeten?
Xx Pats -
08 Maart 2012 - 04:24
Suzanne:
@Patsy: glasnoedels met beef en kool, yummie! Vanochtend ontbeten in hotel. Fijn dat die Aziaten 's ochtends al beginnen met rijst en gebakken kip of macaroni. Ligt beetje zwaar op de maag, maar de aanhouder wint zeg ik altijd maar. :) -
09 Maart 2012 - 15:01
Anna Sarbo:
ahh uitstekend! Heb je al slachtoffers gered?
ik vond vooral de Thaise zangers met gitaren op KSR echt uitstekend. Die mis ik nog elke dag.
Ik ben jaloers... alhoewel de HD natuurlijk ook heel spannend is.
Lekker genieten daar!
x Anna